TaekwonDominique-in-Asia.reismee.nl

Last days in paradise

Wauw wat ben ik blij met mn tattoo, hij staat er al bijna een weekje op... de tijd gaat zo snel nu.

Het duurde ongeveer drie uur waarvan alleen het laatste halfuur pijn deed, dus dat was way better than expected! Zo blij toen ik het eindelijk kon zien in de spiegel. Na de sessie nog even gebleven en wat gepraat met mn artist en de anderen. (als je van Chinees/westerse tattoos houd vooral even een kijkje nemen bij Jayers Ko - Lovinkit, geen reclame at all) Eenmaal terug in het hostel, hadden L en K me uitgenodigd voor een afscheidsdinner van iemand die ik niet kende maar waarom niet. Leuk avondje gehad maar lekker eten voor een belachelijk lage prijs en weer nieuwe mensen. Vroeg naar huis om uit te rusten en voor mn nieuwe aanwinst te zorgen haha

De volgende dag had ik een rustdagje, elke dag vroeg op en plannen en rondkijken en druk, druk, druk. Dus dinsdag beetje uitgeslapen, in een cafeetje brunch gehad en in Kowloon Walled city rondgestruind. In de avond zou er een rooftop party zijn maar er waren geen aanmeldingen, uiteindelijk besloten om met wat mensen in het hostel te dineren en de film 127hours te kijken.

Woensdag was Mirela met haar vader in Hong Kong en zijn we samen naar de Big Buddha geweest, de crystal cable car omhoog genomen (dit is een gondel met glazen ondergrond zodat je 360graden view heb) beetje rondgelopen bij het monastery en weer naar beneden met de gevaarlijk snelle busjes hier.Uiteten geweest met de expats en Deadpool in de bios gezien, heerlijke film, goed gelachen!

Donderdag was de laatste dag en na uit te zijn gecheckt ben ik even langs de Jade Market geweest en ergens in een leuk cafeetje mn laatste lunch in Hong Kong naar binnen gewerkt en toen alweer op naar het vliegveld.

Duurde allemaal langer dan gepland maar veilig en wel in Seoul aangekomen! Laatste avontuur is begonnen....

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!